Maak hier een afspraak of stel uw vraag
Om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan uw noden, bieden we verschillende afspraakmogelijkheden aan. Klik op het type afspraak voor meer gedetailleerde informatie.

Ter info: een eerste afspraak op korte termijn kan steeds via een oriënteringsgesprek. Liever geen therapie, maar wel een cursus in groep? Check dan zeker ook ons groepsaanbod.
Kies uw type afspraak of stel een vraag

Oriënteringsgesprek(ken)

  • Maximum 5 gesprekken
  • Snel 1ᵉ gesprek
Meer info..

Wenst u op korte termijn een eerste kennismakingsgesprek, kies dan voor het oriënteringsgesprek dat u onmiddellijk zelf online kan inboeken. Zo’n gesprek kan bijvoorbeeld interessant zijn indien u al snel een eerste advies en handvatten wenst waarmee u al aan de slag kan, of wanneer u in ziekteverlof bent. Het eerste gesprek van 45 minuten kost 75 euro.

Hierna kunnen in overleg tot 4 vervolggesprekken onmiddellijk vastgelegd worden, dat is dan een eerstelijnstraject. Deze gesprekken van 45 minuten kosten 65 euro.

Een eerstelijnstraject heeft een hogere kostprijs doordat de therapeut extra tijd voorziet voor snelle verslaggeving, administratie en overleg met uw verwijzer of andere hulpverlening indien nodig.

Selecteer deze optie en vul de gegevens onderaan in

Begeleidingstraject

  • Langere behandeling mogelijk
  • Combinatie online mogelijk
Meer info..

Wenst u van start te gaan met een psychotherapeutische begeleiding, vraag dan hier uw afspraak aan. Wij plaatsen u vervolgens in de planning van die psychologen die het meest geschikt zijn om u te begeleiden. De eerste van hen die een plaats voor u vrij krijgt zal u vervolgens contacteren. We informeren u steeds over de geschatte wachttijd vooraleer uw begeleiding van start kan gaan. Een begeleidingsconsultatie kost 55 euro.

Indien u specifiek door één welbepaalde therapeut begeleid wenst te worden, kan u dat best van bij aanvang vermelden. Hou er in dat geval wel rekening mee dat de wachttijd voor u kan verlengen.

U kan het begeleidingsstraject combineren met online begeleiding. In dat geval werkt u voornamelijk van thuis uit en op uw eigen tempo aan uw doelen onder online begeleiding van een Intra-Extra psycholoog. De therapie verloopt via de beveiligde online applicatie Emma Listens.

De online applicatie werkt met een maandabonnement van 70 euro. Indien u online aan de slag gaat is de consultatiefrequentie in de praktijk lager.

Selecteer deze optie en vul de gegevens onderaan in

Loopbaanbegeleiding

  • VDAB loopbaancheques
  • Gratis kennismakingsgesprek
Meer info..

Wenst u een loopbaanbegeleiding met VDAB-loopbaancheques? In een kennismakingsgesprek (30 minuten) bekijken we samen of onze manier van werken voldoende aansluit bij uw vraag. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. U krijgt er eveneens uitleg over de verdere aanpak en inhoud van de begeleiding. Deze verdere begeleiding betaalt u met de loopbaancheques.

Wenst u een loopbaanbegeleiding, maar gebruikt u hiervoor geen loopbaancheques? Vermeld dit dan bij uw afspraakaanvraag. Let wel: in dat geval is er geen gratis kennismakingsgesprek inbegrepen en betaalt u het reguliere begeleidingstarief van 55 euro voor een sessie van 45 minuten.

Selecteer deze optie en vul de gegevens onderaan in

Informatievraag

  • Algemene vragen
  • Geen afspraak
Meer info..

Heeft u enkel wat extra informatie nodig? En kan u het niet terugvinden op onze pagina met veelgestelde vragen (FAQ-pagina)?

Stel dan hier uw vraag.

Selecteer deze optie en vul de gegevens onderaan in

Leg de details vast voor uw
 

Vul de locatie en leeftijdsgroep in om de kalender te bezichtigen.

Heeft u speciale opmerkingen betreft uw beschikbare tijdsmomenten? Voer ze hier in.

Heeft u speciale opmerkingen betreft uw beschikbare tijdsmomenten? Voer ze hier in.

29 November 2020 - 06 December 2020
Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
29 30 01 02 03 04 05
U heeft gekozen voor een afpraak op

Vul hier de beroepstitel en naam van de verwijzer in, of komt u op eigen initiatief?

 
Vul hier uw persoonlijke gegevens in (gelieve alle velden in te vullen)
 
/ /
 
Uw gegevens worden opgeslagen in een beveiligde database en vallen onder het beroepsgeheim. Ze worden onder geen beding gebruikt voor commerciële doeleinden. Het is eventueel mogelijk dat wij u op uw emailadres contacteren voor een tevredenheidsbevraging.
Uw dossier wordt enkel aan derden (verwijzer/huisarts) meegedeeld mits uw uitdrukkelijke toestemming.
Verifieer nog even dat u geen robot bent